This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Flux

Flux

Als merk proberen we de spontaniteit te bevorderen door uit te drukken wie je werkelijk bent en de stap te zetten die je eigen pad volgt en niet degene die iedereen doet. Ons motto is "Free to Walk" omdat we geloven dat als je trouw bent aan jezelf, je lichter stroomt en door het leven gaat. We weten dat de hedendaagse consument zijn individuele identiteit claimt door steeds meer originele ontwerpen te kiezen, die zich inzetten voor differentiatie in plaats van homogenisering en tegelijkertijd toegewijd zijn aan hun omgeving 🌿 Daarom ontwerpen we stedelijk, anders, veganistisch en 100% gemaakt in Spanje waar degenen die ze dragen zich speciaal voelen. We zijn geamuseerd door het idee om disruptief schoeisel te creëren dat verveling wegjaagt en tegelijkertijd de juiste dosis design, kwaliteit en comfort biedt.

 

De zolen en neuzen van deze Flux sneakers zijn gemaakt van gevulkaniseerd natuurrubber, resistent en volledig recycleerbaar waardoor de voet beter kan bewegen, de zolen zijn altijd 2,5 cm hoog.

De inlegzolen zijn visco-elastisch met 100% katoen gevoerd, ergonomisch en duurzaam, het elimineert drukpunten op de voet.

Binnenzool van traagschuim met katoen, om super comfortabel rond te lopen. Stoffen en doeken bedrukt met sublimatie.

 

Welke Sneakers zijn van Flux?

De Unisex Yang Sneaker

   

De Unisex Yin Sneaker

 

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €200 away from free shipping.
No more products available for purchase